Një fotografi e bërë nga Raphael Golez, 44 vjeç, do t’ju bëjë të “fshini sytë” për të provuar të dalloni zogun e vogël dhe bisht të gjatë.

 

Zogu, i cili ndodhet në plazhin Winchelsea, East Sussex, mezi mund të shihet.

 

Raphael, nga Hasting, East Sussex, tha: “Më është dashur kohë për të kapur imazhin”.

 

“Kisha vështirësi për t’u përqendruar fillimisht pasi zogu po përzihej mirë me guralecat derisa të lëvizë”, tha 44-vjeçari.