Emina Cunmulaj, modelja e famshme shqiptare nga Mali i Zi është nderuar me një post të rëndësishëm. Vetë Emina ka ndarë lajmin e bukur me ndjekësit e saj me disa foto nga Uashingtoni.

“Me nder dhe përulësi pranoj rolin e Konsull Nderit të Shqipërisë në Florida”, shkroi modelja në postim.

Konsulli i Nderit është përfaqësues zyrtar i një shteti në territorin e një shteti tjetër, që vepron për të ndihmuar dhe mbrojtur qytetarët e vendit dërgues dhe për të Konsulli i Nderit është përfaqësues zyrtar i një shteti në territorin e një shteti tjetër, që vepron për të ndihmuar dhe mbrojtur qytetarët e vendit dërgues dhe për të lehtësuar shkëmbimet në fusha si ekonomia dhe kultura.

Ad 
 
Unmute