Ka zgjatur rreth 2 orë protesta e opozitës para parlamentit, protestë në të cilën u mblodhën shumë pak qytetarë. Fjalimet kryesore në protestë ishin të Ilir Metës dhe të Sali Berishës.

Me fjalimin e këtij të fundit, u mbyll edhe protesta, ndërsa qytetarët u shpërndanë brenda pak minutave.