Jennifer Lopez nuk shquhet për sjelljet e mira ndaj stafit të hoteleve apo restoranteve që ka vizituar. Tani, një stjuardesë greke po vjen ta konfirmojë me një video në TikTok.

Stjuardesa theksoi sjelljen përçmuese të yllit latin ndaj ekuipazhit të avionit dhe zbuloi se për shkak të saj, punonjësve të linjës ajrore specifike iu desh shumë kohë të largoheshin nga avioni. Arsyeja ishte se Lopez nuk mund të gjente rrobat që i pëlqenin të zbriste nga avioni.

Fillimisht stjuardesa tha: “Unë punoja në klasin ekonomi, ndërsa ajo ishte e rezervuar në klasin e parë dhe atje secili ka kabinën e tij, kështu që kur ai mbyll derën e tij nuk keni kontakt me të as kur e shihni. Megjithatë kur kemi një të famshëm në aeroplan i gjithë ekuipazhi thërrasin njëri-tjetrin dhe të gjithë jemi shumë të emocionuar. Zakonisht në kohët e vjetra kur punoja në ekonomi, kur mbaroja shërbimin, kalonim në klasin e parë që të kishim mundësinë të shihnim personazhin e famshëm nëse ai ka dalë nga kabina e tij dhe nëse ai duket i afrueshëm, mund t’i kërkojmë të bëjë një foto. Por ne ende na pëlqen të shohim kabinën dhe të themi “aty fle Jennifer Lopez”. Kështu mbarojmë shërbimin dhe unë bashkë me një vajzë tjetër shkuam në klasin e parë dhe sapo shkuam stafi i saj ishte negativ”.

TikToker më pas adresoi sjelljen e keqe të Lopez me stafin.

“Ne themi “çfarë po ndodh?” dhe kështu me radhë dhe ata thonë “ajo është e çuditshme, ajo as nuk do që ne ta shikojmë, ajo nuk do që ne t’i drejtohemi asaj, ajo as nuk do që ne ta pyesim se çfarë do të hajë, dhe i gjithë komunikimi që kemi është me asistentin e saj”. Mirë, nuk i kushtuam vëmendje, kështu është në këto fluturime. Kështu ne vazhduam. Por nuk ndalet me kaq pasi kur mbërritëm në Dubai, fluturimi specifik ishte Los Angeles – Dubai, 16 orë fluturim shumë i lodhshëm dhe u vonuam gati 45 minuta”.

Në vazhdim të përshkrimit të saj, stjuardesa greke tregoi se:

“Kur pyetëm pjesën tjetër të ekuipazhit se pse ndodhi kjo vonesë, ata na thanë se “Jennifer Lopez po ndërronte rrobat dhe po ndryshonte përsëri rrobat, nuk ishte gati të zbriste”. Dhe në mes të gjithë kësaj, ajo nuk foli as me ekuipazhin, domethënë ekuipazhi thjesht e priste atë pa folur as me ta. Ajo ndërroi rrobat sikur të ishte shtëpia e saj. Do të më thoni të paguaj aq shumë para që do t’ju them se nuk është një avion privat së pari dhe së dyti çdo pasagjer tjetër do ta bënte atë që ne do të thërrisnim sigurinë dhe policinë.”/BalkanWeb