Ky iluzion optik ka lënë pa fjalë dhe më ekspertët e kësaj fushe.

Testoni aftësitë tuaja të inteligjencës dhe observimit duke u përpjekur të gjeni gjashtë forma të tjera kuajsh të fshehur në këtë figurë.

Krijuesit e iluzioni thonë se një person me inteligjencë të mirë duhet ta kryejnë detyrën në dhjetë sekonda.

Megjithëse imazhi mund të duket i thjeshtë, ka disa kurthe që pengojnë zbulimit e të fshehtave të tij, siç janë plazhi me rënë, bimësia e gjelbër  dhe disa kafshë që sillen rrotull në panoramë.

Me pak vullnet mund te gjeni simbolet e fshehura …