Kreu i Partisë së Lirisë, Ilir Meta thotë se është koha për të rimëkëmbur sektorin e blegtorisë, duke vendosur 10 mijë euro grant për krijimin e një ferme lopësh si dhe përjashtimin e tyre nga taksat.

Reagimi:

Është koha të rimëkëmbim blegtorinë.

✅10 mijë euro grant për krijimin e një ferme lopësh.

✅Përjashtim nga taksat për 5 vite.