VLORË- Zjarr me përmasa të mëdha në Dukat të Vlorës.

Thatësira dhe era po ndihmon që flakë të përhapen e madje të rrezikojnë edhe Tragjasin e Vjetër.

Deri më tani raportohet të jenë djegur sasi të mëdha me bimë e shkurre, ndërsa ndërhyrja e zjarrfikëses është e pamundur për shkak të terrenit të vështirë.

Ende nuk dihen shkaqet, por dyshohen barinjtë e zonës.