Dy fëmijë të moshës 10 dhe 11 vjeç kanë abuzuar seksualisht me një 8-vjeçare në Shkup të Maqedonisë së Veriut.

 

 

Sipas medias maqedonase, ata e kanë regjistruar momentin në celularët e tyre dhe më pas ua kanë dërguar miqve.

 

Fatmirësisht videoja nuk është publikuar në rrjetet sociale.

 

 

Ka qenë nëna e fëmijës së dhunuar që denoncoi menjëherë rastin në komisariatin e Bitpazarit.

 

Janë marrë masa menjëherë dhe në komisariat është realizuar intervistë me të miturit dhe me prindërit.

 

Rasti është dorëzuar në prokurori një denoncim përkatës.

 

“Materialet janë nën kompetencën e Prokurorisë Themelore Publike dhe Qendrës për Çështje Sociale”, tha Toni Angelovski, zëdhënës i MPB-së.