Përveç Messit, Neymar mund të jetë ylli i radhës që do të largohet nga PSG në verë. Sipas mediave franceze, braziliani ka hapur mundësinë e largimit një vit pasi klubi tentoi ta shesë, por pa sukses, për shkak të pretendimeve të tij për pagë të lartë.

 

 

Ai ekzekutoi një klauzolë në kontratën e tij, e cila i lejoi ta zgjaste në mënyrë të njëanshme marrëdhënien me PSG-në deri në vitin 2027. Që ai të largohet duhet të plotësohen disa kushte:

 

 

Së pari, Neymar të pranojë të ulë pagën; së dyti, se duhet një klub që është i gatshëm të bëjë një përpjekje ekonomike për ta nënshkruar atë dhe, së treti, që PSG të pranojë, në rastin më të keq, një hua me një opsion blerjeje në të cilën ata marrin një pjesë të pagës së tij.