Vendimi që Turqia do të marrë më 28 maj është me rëndësi jetike

 

Kreu i AK-së, presidenti Recep Tayyip Erdoğan, vazhdon rrugën me hapa të sigurt.

 

AK Partia vazhdon punën e saj teksa zgjedhjet presidenciale kalojnë në raundin e dytë.

Këngët elektorale vazhdojnë të përhapen në të gjitha gjuhët

 

AK Partia arrin miliona shikime me këngët e saj të ndryshme zgjedhore.

Në llogaritë zyrtare në rrjetet sociale të AK Partisë ka qarkulluar klipi i këngës 'Yok Başka Erdoğan' i përgatitur nga muzikanti Ceyhun Çeliktan dhe İstanbul Mehteran.

Kënga, e cila u shpërnda në llogarinë zyrtare në Twitter të AK Partisë dhe i kushtohet presidentit Recep Tayyip Erdoğan, mori një vlerësim të madh