Kuvendi ka miratuar sot rritjen e pagave për deputetët dhe ministrat. Pavarësisht debateve dhe zërave kundër nga radhët e opozitës, por edhe të vetë kryeministrit Edi Rama, pr/ligji është votuar me shumicë të thjeshtë votash.

 

 

Pagat Ishte Behet

Presidenti 257.000 lekë 425.000 lekë

Kryeministri

Zv.Kryeministri 187.000 lekë 330.000 lekë

Kryetari I Kuvendit 229.000 lekë 393.125 lekë

Ministri 175.000 lekë 318.750 lekë

Deputeti 157.000 lekë 310.250 lekë