Zjarrfikësja dhe policia kanë mbërritur paraditen e sotme në ambientet e Shërbimit Informativ Shtetëror në Elbasan.

 

 

BalkanWeb mëson se nuk kemi të bëjmë me zjarr, por me djegien e disa procesverbaleve.

 

Kjo është një procedurë normale që kryhet nga ky institucion, dhe bëhet me leje.