Një foshnje 2-muajshe është nxjerr e gjallë 29 orë nga rrënojat që la pas tërmeti në Turqi.

Ekipet e shpëtimit nga Izmiri arritën të shpëtonin të gjallë foshnjen 2-muajshe.

U vu re se foshnja, e cila u dërgua në ambulancë në krahët e gjyshit, nuk ishte lënduar gjëkundi dhe  u dërgua në spital në prehrin e gjyshit të tij me një batanije.