Kryetari i Bashkisë së Tiranës Erion Veliaj ka uruar studentët dhe stafin pedagogjik për fillimin e vitit të ri akademik.

 

 

 

“Me fillimin e vitit të ri akademik, dua t’ju uroj të gjithë studentëve dhe pedagogëve tanë, një vit të mbarë dhe të suksesshëm.

 

Suksesi juaj, është krenaria jonë!”, shkrun Veliaj. Krahas rikonstruksionit të godinave studentore, me propozim të kryebashkiakut Veliaj, Bashkia e Tiranës ofron dhe abone falas për studentët duke u ardhur në ndihmë gjatë viteve të tyre të studimit në kryeqytet.