Baza e Mbrojtjes dhe Emergjencave Civile mirëpriti nxënësit e shkollës së mesme “Aleks Buda” në Tiranë.

Nxënësit panë dhe provuan mjetet e pajisjet në përdorim të këtij reparti.

Ministri i Mbrojtes, Niko Peleshi ndau foto nga vizita e nxënësve, teksa theksoi se, kjo është mënyra më e mirë për t’i ftuar të rinjtë t’u bashkohen Forcave të Armatosura./ata