Një djalë ka pasur probleme me shikimin që nga lindja, por tani më në fund ka marrë syze me të cilat mund të shohë qartë botën përreth tij.

 

Kur syzet iu bënë përfundimisht, mjeku obstetër i vendosi në kokë.

Djali fillimisht shikoi para tij i hutuar dhe më pas ktheu kokën nga e ëma. Ai buzëqeshi, gjë që ishte një shenjë e qartë se ai pa nënën e tij.

 

Videoja mblodhi më shumë se gjysmë milioni pëlqime vetëm në Instagram dhe preku shumë njerëz.

 

“Një moment i paçmuar”, “E bukur, ajo ka një buzëqeshje të bukur”, “Një moment për t’u mbajtur mend”, janë disa nga komentet e shumta. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nature • Reels (@world.is.nyc)